KAWECO AL Sport Grey Vulpen M medium punt

Artikelnummer: 2535
Artikel | Item 1 van 14 Volgende
€ 74,90 (inclusief btw)
artikel is uitverkocht | item is sold out

KAWECO AL Sport GREY Fountain pen  - Vulpen - MEDIUM

De complete Aluminium Sport pen van Kaweco. Met medium penpunt.

Een traditioneel ontwerp, gecombineerd met moderne materialen en mogelijkheden.

De Kaweco AL Sport wordt geproduceerd uit massief aluminium met behulp van CNC-machines. Elk item wordt gepolijst en verfijnd met een mat oppervlak. Ondanks het massief aluminium heeft hij een licht gewicht en voelt hij sympathiek aan. De pen maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of van een handig pompje!

Zonder clip. Deze kan hier apart bijbesteld worden.

Gewicht: ca 23 gram
Gesloten meet hij slechts 10,5 cm. Schrijfklaar met dop achterop gezet: 13.5 cm

De vulpen wordt in een fraai retro cadeaublik aangeboden.

 

 

Kaweco is een innovatieve producent van schrijfinstrumenten. Visie en een onvermoeibare inzet, samen met liefde en passie voor details en de producten, maken van Kaweco een buitengewoon merk.

Heinrich Koch en Rudolph Weber kochten in 1899 een penpuntenfabriek in Heidelberg, gaven hem zijn nieuwe naam en maakten er een wereldwijd opererend innovatief bedrijf van. De naam Kaweco is opgebouwd uit de beginletters van de twee oprichters K+W met de co van company. 

De nibs van de Kaweco vulpennen worden in Duitsland vervaardigd, door familiebedrijf Block (opgericht in de jaren 20) dat zich al bijna honderd jaar toelegt op het produceren van perfecte schrijfpunten.

De naam Kaweco staat voor 125 jaar vakmanschap en stijl; functionele pennen zonder scrupules en tegelijkertijd een schitterend uiterlijk. Prima geschikt als cadeau voor elke schrijver.

© 2008 - 2023 writersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel