Ruilen of retourneren

Ruilen binnen 14 dagen

Wettelijk heb je een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen mag je bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Zie uitgebreide toelichting onderaan deze pagina.

Het retourneren van de artikelen met alleen de ingevulde factuur kan ook:

Is het artikel kapot of hebben wij per ongeluk het verkeerde artikel gestuurd, neem dan binnen 2 maanden na constatering contact op door ons een email te sturen over het geconstateerde gebrek of probleem.

Wil je om een andere reden het artikel ruilen? Lees dan onderstaande aanwijzingen

Artikelen kunnen tot 14 dagen na aflevering geruild worden. Om administratieve redenen kun je alleen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Bij retourneren gaat het als volgt:
Je ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, het volledige aankoopbedrag incl aan ons betaalde verzendkosten van ons terug. De kosten van het terugsturen komen voor jouw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden doorberekend aan de klant.

 • Op de papieren factuur die je bij je bestelling hebt ontvangen zet je je IBAN-rekeningnummer en tenaamstelling van de rekening.
 • Je stuurt het artikel samen met de factuur goed verpakt terug naar:
  Writersplaza Retouren
  Willem Bontekoestraat 71
  1335NC Almere
  Let op: gebruik NOOIT ‘retour afzender’ aangezien zulke poststukken door de post vaak erg lang terzijde gelegd of helemaal niet meer afgeleverd.
 • Frankeerkosten  komen voor jouw rekening
 • Het bedrag van je aankoop+aan ons betaalde verzendkosten krijg je van ons zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat we de order in goede orde van je hebben terugontvangen teruggestort.
 • Je plaatst meteen (of later) gewoon een nieuwe bestelling met het artikel dat je wel wilt hebben. We sturen dat zoals gewoonlijk na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk toe.

Heb je een klacht?

Een klacht kun je dit kenbaar maken door een e-mail aan info@writersplaza.nl met 'klacht' in de onderwerpregel, of een brief, geadresseerd aan BioMidori t.a.v. Writersplaza.nl, Willem Bontekoestraat 71, 1335NC Almere. De klacht zal binnen 24 uur na ontvangst worden behandeld en maximaal na 48 uur krijgt de consument een reactie.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

 

 

 bestellen, betalen, verzenden , verzendkosten, ruilen

© 2008 - 2023 writersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel