Ruilen of retourneren

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@writersplaza.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Retourneren

  • meldt binnen 14 dagen het te retourneren artikel aan via info@writersplaza.nl
  • print de factuur die u per mail heeft ontvangen uit en vul uw IBAN-rekeningnummer en tenaamstelling van de rekening in
  • of u kunt het Herroepingsformulier invullen
  • stuur het artikel samen met de factuur of herroepingsformulier goed verpakt terug naar:

Writersplaza Retouren
Willem Bontekoestraat 71
1335NC Almere
 

Ruilen

Indien u iets wilt ruilen, zorg dat u eerst de stappen van Retourneren heeft uitgevoerd.
Plaatst vervolgens een nieuwe bestelling met het artikel dat je wel wilt hebben. We sturen dat zoals gewoonlijk na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk toe.

 

 

© 2008 - 2024 writersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel