12 januari 2012

In de groei

Writersplaza begon drie jaar geleden als zo`n beetje het kleinste webwinkeltje op aarde, met zeven of acht Moleskine notitieboeken en een of twee pennen. De eerste tijd ontvingen we één bestelling per maand en dan sprongen we een gat in de lucht.

Daarna zijn we behoorlijk gegroeid. We hebben niet alleen een veel groter aanbod in de winkel - inmiddels kun je kiezen uit ruim 700 verschillende artikelen - maar jullie weten ons ook steeds beter te vinden. We kregen afgelopen jaar 60% meer bestellingen dan in 2010. Een groei waar we best trots op zijn.

In december 2011 konden we zelfs een all-time maandrecord vieren. Maar voor champagne was helemaal geen tijd, want we hadden het veel te druk met inpakken en verzenden! Dat doen we natuurlijk met alle liefde en we hopen dat jullie allemaal tevreden waren!

Voorraad

We doen ons best om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van dagboeken en notitieboeken te bieden, aangevuld met schrijfgerei en art journaling tekengerei. Merkartikelen van hoge kwaliteit. De winkel wordt ook dit jaar verder uitgebreid, hoewel we qua opslagruimte al bijna uit onze voegen barsten.

Vanwege ruimtegebrek kunnen we soms maar een kleine voorraad per artikel in huis hebben. Hoeveel precies, dat kun je sinds kort bij elk artikel zien staan. Is een artikel uitverkocht, dat kun je het niet via de website bestellen. Natuurlijk kun je ons wel een mailtje sturen - dan geven we een seintje zodra het artikel weer binnen is.

 

Nieuw binnen

Limited Edition

Moleskine Limited Edition Peanuts

2012 Moleskine Agenda Peanuts Charlie Brown Weekly notebook Planner 13x21 cm

Wie kent `m niet, die legendarische creatie van de tekenaar Schulz: Charlie Brown, Snoopy, Lucy... deze Moleskine-agenda eert zijn werk met een speciale cover in reliëf en citaten en tekeningen binnenin. Met limited edition Charlie Brown ansichtkaart. We hebben er maar een paar en dan is `t op.

ook nieuw:

Paul-Francis dagboek handgeschept papier

met handgeschept papier ..

 


Paul-Francis dagboek Cartridge papier

of met cartridge papier

 

Paul-Francis lederen dagboek met slot

Dit handgebonden dagboek kan veilig afgesloten worden, maar sluit ook zonder hangslot.

We hebben hem met handgeschept papier of met cartridge papier.

Handgeschept papier is fantastisch voor schetsen en tekenen maar minder geschikt voor de vulpen, aangezien de inkt enigszins kan uitvloeien.

Paul-Francis dagboeken met Cartridge paper (je herkent ze aan de C achter het nummer, bijv [1421C] ) zijn juist wel  uitstekend geschikt vulpennen!

Paul-Francis dagboeken worden ALTIJD per pakketpost verzonden.

Tip:

gratis verzending boven de 50 euro

De werkwijze van Paul-Francis

Meer lezen over de werkwijze van Paul-Francis >

Alle nieuwe artikelen bekijken >

Agenda`s in de aanbieding

Moleskine, Leuchtturm, Bindewerk Stilus of Brepols: de meeste agenda`s zijn inmiddels flink afgeprijsd. Op = op Kijk hier voor alle aanbiedingen >

 

Schrijf iets in ons Gastenboek ..

.. en win een Moleskine schetsboek

Heb je in de afgelopen maanden iets bij ons besteld? Zet dan een paar woorden in ons gastenboek om aan ons, maar vooral aan andere bezoekers te vertellen wat je ervaring is.

We willen je niet onder druk zetten, maar - eh - onder de gastenboekschrijvers van januari verloten we toevallig wel een Moleskine Large Schetsboek!
Trekking op 31 januari aanstaande.

Zet je emailadres erbij zodat we je kunnen bereiken als je wint. Heb je je emailadres liever niet op de website, zet er dan het ordernummer bij, dan weten wij toch wie je bent en kun je meedoen met de trekking. Alvast reuze bedankt!

 

 

Moleskine Schetsboek 13x21cm

 

 

Dit artistieke notitieboek van Moleskine heeft extra stevige blanco pagina`s
die niet doorschijnen.
Het is hoogwaardig schets- en tekenpapier. Ideaal voor art journaling,
maar je kunt er natuurlijk ook heel goed in schrijven.
100 pagina`s zuurvrij papier, met het bekende sluitelastiek om de kaft en het opbergvak achterin. Een echte klassieker!

 

 

 

Te lezen op ons blog:

Writersplaza nieuw BLOG

RSS
Writersplaza: aantekeningen

Volg ons op Twitter en lees als eerste interessant schrijversnieuws, tips en aanbiedingen. We volgen terug!

Follow Writersplaza on Twitter

Tot ziens bij writersplaza.nl!

 

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE NIEUWSBRIEF >>


Writersplaza.nl
Alles wat een schrijver nodig heeft

©WRITERSPLAZA/12 jan 2012

© 2008 - 2024 writersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel