Nieuwsbrief Writersplaza 9 september 2012

Gegroet klant!

School en studie zijn weer begonnen. Tijd om je schrijfgerei in een mooi etui te bewaren en orde te handhaven in je tas. Maar wacht eens, daar hoef je natuurlijk helemaal geen student of scholier voor te zijn. Schrijvers zeulen het héle jaar rond met schrijfgerei, op zoek naar inspiratie. Toch? Daarom in deze nieuwsbrief aandacht voor de etuis van BlueQ.

Blue Q

Nieuw binnen: Blue Q

We hadden al enkele tassen van ze, maar we zijn druk doende het assortiment van dit hippe merk verder uit te breiden met etuis en zipper pouches en eigenlijk alles waar je je schrijfgerei of notitieboeken in kunt opbergen of meenemen. Ze zijn zó mooi!

Blue Q is een Amerikaans bedrijfje, opgericht in 1988 door de broers Mitch and Seth Nash. De naam Blue Q ontstond spontaan toen de broers in 1988 van plan waren een lampenzaak op te richten en visitekaartjes moesten maken voor de lampenshow in Milaan. Het betekent verder niks. Ze hebben overigens nooit lampen gemaakt; ze begonnen met kartonnen katjes.


Sindsdien heeft Blue Q leuke, frisse, slimme, grappige en oogstrelende ontwerpen gemaakt voor blikjes, zeep, tassen, etuis en nog veel meer. Hun tassen, etuis en zipper pouches zijn gemaakt van 95% gerecycled 'post consumer material'. Oerstevig, kleurrijk, milieuvriendelijk en onder verantwoorde arbeidsomstandigheden geproduceerd. Kijk. Daar houdt Writersplaza van.

Je kunt de makers ook vinden op facebook

Etuis voor je schrijfgerei

Etui AIRMAIL

De etuis van Blue Q zijn aan beide zijden kleurrijk bedrukt en hebben een degelijke rits. Super handig voor je pennen en potloden. Gemaakt van 95% gerecycled materiaal - geweven kunststof. 22 x 10 cm.

Etui FLOWERS___Etui BIRDS

Etui CAMERAS___Etui CAT BUTTS - kattenkontjes

 

Zipper pouches voor losse spullen

Zipper pouch FRENCH LEÇON

Zipper pouch FRENCH LEÇON rear

Zipper pouches zijn ruimer dan de etuis. Heel geschikt om de rondslingerende spullen in je tas een beetje bij elkaar te houden. Ook van gerecycled kunststof. Met rits.

18,4 x 22,1 cm

Hier links zie je bijvoorbeeld zipper pouch FRENCH. Nostalgische Franse schoolplaat. Op de voorzijde de eetkamer annex keuken en op de achterzijde de badkamer. Met Franse woordjes. Zó leerzaam!

Zipper pouch AIRMAIL

Zipper pouch FLOWER

 

Messenger voor boek of tijdschrift

Messenger Flowers

Messenger Flowers Rear

Messenger Beertje

Deze tassen zijn ideaal om je papieren ongekreukeld in mee te nemen. De schouderband is lang genoeg om kruislings te dragen. Geweven van gerecycled kunststof met prachtige print.

Onverwoestbaar. Rits bovenop en extra pocket binnenin. Jammer dat dit model niet meer wordt gemaakt - gelukkig hebben we er nog een paar! En voor een voordelige prijs.. Dus...

Afmeting 33 x 35,5 cm

Hiernaast zie je bijvoorbeeld de Bloemenzee, met aan de voorzijde andere bloemen dan op de achterzijde. Wat een kleuren!

En dat lieve beertje daaronder. Salee-Oh.

 

Afgeprijsd:

Messenger Croquet Bunnies

Zipper pouch FLOWER

Shopper voor je boodschappen

Shopper BUTTERFLIES

De allerlaatste van dit model in onze winkel! Bijna op.

Een prachtig vlinderontwerp van Roy Fox. Heel geschikt voor boodschappen maar ook voor zwem- of sportspullen, boeken, rommelmarktaankopen

Deze tas is gemaakt van 95% gerecycled gevlochten polypropeen. Supersterk!

  • Afmeting: 39 x 39 x 15 cm
  • met rechte bodem
  • flexibele hengsels

Binnenkort zul je nieuwe tassen met prachtige ontwerpen bij ons vinden.

Hou de winkel dus in de gaten!

Bekijk alle nieuwe dingen >

 


Ons weblog

 

Writersplaza: Aantekeningen

 

 

SCHRIJF JE NU IN
VOOR ONZE VOLGENDE NIEUWSBRIEF >>

Writersplaza.nl
Alles wat een schrijver nodig heeft

©WRITERSPLAZA/ 9 september 2012

© 2008 - 2024 writersplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel